Followers

Monday, May 30, 2011

class canceled.

bila aku dah merajinkan diri nak ke kelas seawal 8 pagi, class pulak canceled. dah la aku dah rajin, pakai pulak baju kurung nak naik sampai ke tingkat 2. kemain tau saje je class ni dengki kat aku. i am never lucky.

sedih betul aku. maybe harini hari suwey aku kot? dah la aku pergi class, class canceled. balik tu kantoi pulak male teddybear ada female teddybear lain. sedih ada. geram ada. aku nak menangis tapi FZ tak bagi. dia pantang betul perempuan menangis pasal lelaki ni.

takpe lah kan fz kan? aku still ada kau. aku still ada siti idreene deqna baby fatyn :)

1 comment:

*apple pie* said...

babe , what happen ? u broke up or what ? did he cheated on u ? fuck la this kinda guy .