Followers

Saturday, April 23, 2011

this is life.

moving on Pictures, Images and Photos

okay, this blog entry is for bana leman. sorry to those unrelated pipol. sama ada boleh stop membaca atau kot kalau rajin sangat nak ambik tahu, terus terus kan lah. haha

i'm sorry to hear about your loss. ehh dah macam kes mati je ni ha! maksud aku, hilang boyfriend. but don't think much about it please. i know, it bothers you a lot, i had the same problem before. just before you. tapi now dah tak, thanks to this mayuu. nanti aku kenalkan time kau datang mantin :) yes dia student situ jugaa.

okay back to your story.

aku tak nak laa kau sedih sangat macam ni sampai everytime tegur aku pun kau just :( :( je. tak cool la please don't torture yourself. you are still young. there are still lot of men out there for you. tapi kau boleh ambik seorang jelaa jangan nak buat tamak halobe kau pulak pergi cekau 4. yang boleh cekau 4 tu laki jeee -,- eh sorry terkutuk! haha.

your beautiful mind should only think about beautiful things and beautiful people around you, especially me lah kan kau pun sedia maklum! hehe.

bana, bana, kenapa lah bila aku dah mula happy sebab ada mayuu, kau pula sedih sebab break dengan jam tangan?

:(

aku tumpang sedih for you. aku nak nasihat banyak banyak pun, kau tahu lah aku kan. banyak merepek dari nasihatnya!

just take a good care of yourself, love.


2 comments:

banaLEMAN said...

OWHHH. NO WONDER AD ENTRY TO MAYU. I TOT MAYU WAS MALU. hahahahha

haifaa lubna said...

dehell? haha chait kau ingat my spelling is really that bad eh? sampai hati kau -,- report mayu. PERGHHH hahaha. peduli pulak dia kalau aku report pun haha