Followers

Tuesday, May 17, 2011

between two

orang yang kau dapat and orang yang kau nak, tak semestinya orang yang sama kan? hehh, nasib. nasib. sounds like an evil ya? mesti ada yang persoalkan,

'why did you accept that person if you're not into him/her?'

'are you trying to break that person's heart?'

'why are you being sooooo selfish?'

sepatutnya kau tahu orang yang kau nak tu orang lain, should just wait. okay. tahu :) tapi macam mana pulak kalau orang yang harus ditunggu tu ada 10 orang tunggu dia? macam mana kalau orang yang ditunggu tu dah berpunya? and macam mana kalau orang yang kita nak tu pernah nak kat kita tapi kita pernah tolak dia? macam mana macam mana macam... mana?

dan orang yang kita dapat, kita terhutang budi dengan dia. amacam amacam? kalau patahkan hati orang yang kita dapat, tak ke itu pun dikira selfish?

mana mana keputusan yang dibuat pun akan jadi selfish ._____.

No comments: