Followers

Friday, May 13, 2011

i hate this feeling - FZ



gambar sekadar hiasan semata mata








FZ: kan best kalau dalam life ni ada satu pilihan je..

HH: kalau satu pilihan je, takde la cabaran kehidupan yangg~




ohhey. kali ni pendahuluan entry budak mentah ni bermula dengan dialog pulak. standard lah tu, aku nak juga jadi blogger berjaya dengan variety pendahuluan untuk ditawarkan kepada pembaca pembaca yang aku harap ade laaaa yang membaca. haha. okay aku rasa macam lawak je ayat aku. oh, tak lawak eh?


= ='


jap jap jap! blogger berjaya? ngehhh~ update blog pun ikut suka hati watsemel-watderok-watskuking aku je ada hati nak jadi blogger berjaya. haiiii, nama saya haifa saya suka merepek okaythanksbye :P


back to the title.



FZ, in life, there are times when you have to stop between two or more separated ways and you have to choose which alternative you want to proceed. let your wise-heart and wise-mind lead the way. AND DON'T EVER REGRET FOR THE PATH CHOSEN okay?

manusia buat kesilapan dan manusia belajar dari kesalahan. kalau sekali kau tersalah pilih jalan, tak bermaksud kau akan tersekat in that mistaken decision you did before, for ever. buat keputusan yang sewajarnya, dan sebagai seorang kawan aku tak menyokong kau untuk stay dalam masalah ni neither lari dari masalah ni.

maybe kau tengah 50-50. dear, this is why they have perkataan 'choosing' or 'deciding'. kalau sentiasa 100, itu dah jadi kepastian bukan lagi pilihan. memilih ni sebenarnya bagus, tapi complicated. but once you got the dilemma flushed away, and somehow you're satisfied with the decision you made, you'll smile. believe me, YOU WILL, my friend.

and remember, i'll be there, right there, beside you, supporting whatever decision you're going to take and will give my opinion, just an opinion. at the end of the story, you still have to decide for your own good. pilih yang terbaik untuk masa depan yang baik. KITA PILIH YANG BAIK BAIK BELAKA yokk FZ :)






no love no cry, without love you won't die





you still have god, family and friends with you. ingat tu, rakan rakan semua :)

No comments: