Followers

Sunday, May 29, 2011

domo comeh, ♥

heee, gigi dia rongak lah ;)



 aku suka domo. dia comel. aku nak domo. dia comel. siapa nak bagi saya sekor domo? nanti awak jadi comel.

haaa, nak tak nak tak bagi saya sekor? :)




motif menaip entry awal awal pagi ni adalah kerana bosan, risaukan assignment yang tak siap siap tapi usaha untuk meneruskan kegiatan "merajinkan-diri-buat-assignment" tak ada lagi. mungkin esok, ini adalah kerana OH HEYYYYYYYY SAYA TAK LARAT NAK MENGADAP THAT THING. haihh, okay, kalau pasal assignments ni, memang aku rasa sedih kenapa lah tak macam kat ipoh je. takde pun assignment :)) 

diri aku sekarang ni makin teruk. makin malas. makin... makin... makin... makin... makin apa pun tak tahu -,- semakin makin menjadi. MENJADI APA?

aku akan biarkan post ni tergantung. bye koranggg!

No comments: