Followers

Thursday, April 28, 2011

19th

happy birthday to me :)




sumber dari bernama pokcek google




thanks to Safea, Mayuu and Gary yang bagi tepung plus telur kat i okay. yaa i tahu korang sebenarnya nak guna tepung and telur tu untuk buat cake nak bagi i tapi sebab tak ada oven kan so korang rasa macam adalah satu pembaziran jika buang. so korang pun just campak jelahh bahan bahan untuk buat cake tu dekat aku. aku tahu niat korang baik PFFT! hahaha




kau tengok! hebat tak hebat dorang jadikan aku cucur udang, zombie, dan yang seangkatan semalam? ohmaiiii lepas ni aku taknak tunjuk dah gambar memalukan diri sendiri sampai macam ni kat sini.

AMARAN! anda tidak digalakkan untuk click gambar itu to view proper bigger picture. NO NO NO.

thanks to those yang wish, tak kisah la through facebook ke phone ke depan depan ke :) THANK YOU SO MUCH FOR ALL THE WISHES and may Allah bless you all ♥♥♥

No comments: